Onderzoek en onderwijs aan houtconstructies op de Technische Universiteit te Delft.

Op vrijdagmiddag 27 januari 2023 wordt weer de jaarlijkse Hout-Researchdag gehouden. Deze middag wordt ook dit jaar weer georganiseerd door de Technische Universiteit (faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen) te Delft in samenwerking met de Vereniging van HoutConstructeurs (VHC).

Programma:

• 13.30  Ontvangst met koffie
  • 13.50  Opening
  • 14.00 – 15.20  4 presenties over afstudeer en PhD onderwerpen
  • 15.20 – 15.55  Pauze
  • 15.55 – 17.15  3 presenties over afstudeer en PhD onderwerpen
  • 17.15  Sluiting
  • 17.25  Nieuwjaarstoespraak voorzitter VHC Ir. Joop Raadschelders

Onderwerpen:

• Zelfgroeiende verbindingen in vertical forests door Xiuli Wang.
  • Bio-engineerd grondkerende constructies door Abhijith Kamath.
  • Geluidsoverdracht in gebouwen van Cross Laminated Timber door Isa Bos.
  • Seismisch gedrag van metselwerk gebouwen met houten vloer- en dakschijven door Michele Mirra.
  • Uittreksterkte van zelftappende schroeven in tropisch hardhout door Robert Nijkamp.
  • Beheersbaarheid van trillingen door lopen in meerverdiepings houten gebouwen en ervaringen uit de bouwpraktijk door Robin Oonk.
  • Parametrische studie naar de invloed van ontwerp parameters op de wind geïnduceerde respons van houten hoogbouw door Maria Felicita.

Na afloop is er een Nieuwjaarsreceptie met een afsluitend buffet.

Het bijwonen van deze middag is kosteloos. In verband met het bestellen van koffie/thee en buffet verzoeken wij u aan te melden via onderstaande contactformulier.
Studenten worden verzocht zich eveneens via dit formulier aan te melden.

Het officiële programma met toelichting en afbeeldingen is in te zien via de navolgende koppeling:

Donderdag 26 januari 2023.

Vanwege de grote belangstelling is het helaas niet meer mogelijk om zich aan te melden.