In deze Houtconstructeur 2 artikelen over traditionele houtconstructies. De berekening van houten spanten met korbelen en de berekening van tandverbindingen.

De Houtconstructeur.

“De Houtconstructeur” is het lijfblad van de Vereniging voor HoutConstructeurs. Het blad verschijnt ten minste 2 maal per jaar. Indien mogelijk meer. In het blad staan uiteraard diverse artikelen en mededelingen over de vereniging maar in principe gaan de bijdragen over uitgevoerde projecten, nieuwe ontwikkelingen in de constructieve houtbouw en de voorschriften. In de toekomst komen de artikelen ook op de website ter beschikking.
Het blad wordt hoofdzakelijk geredigeerd en geproduceerd door Hans van der Grinten met assistentie van Sjef Kickken.
Indien men kopij heeft of andere informatie van belang voor De Houtconstructeur, dan kunt u dit doorgeven aan Hans van der Grinten via onderstaand formulier.

Contact met De Houtconstructeur, lijfblad van de Vereniging van HoutConstructeurs

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Onderwerp (verplicht)