Hout Researchdag 2020.
Afscheidssymposium prof.dr.ir. A.J.M. Jorissen.

“Waarom bouwen met hout…?”

Op vrijdag 17 januari 2020 is in de “Blauwe Zaal” Auditorium (grote zaal) van de Technische Universiteit Eindhoven de Hout Researchdag gehouden. Hieraan gekoppeld was het afscheidssymposium van prof.dr.ir. A.J.M. Jorissen. De Hout Researchdag is de jaarlijks terugkerende gebeurtenis, waarbij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Construeren in Hout worden gepresenteerd. Omdat hoogleraar André Jorissen, (Houtconstructies, faculteit Bouwkunde TU Eindhoven) met emeritaat is gegaan, was aan deze dag een symposium gewijd, waaraan een aantal buitenlandse hoogleraren een bijdrage hebben geleverd. Hierbij ging het vooral over de voortgang op het gebied van de voorschriften.

Het aantal deelnemers aan deze dag bedroeg ca. 200. Voorwaar een geweldige opkomst.

Het programma van deze dag met de beschrijving van de diverse presentaties is beschikbaar als pdf-document.

Programma Researchdag 2020.

Deze dag is georganiseerd door de faculteit Bouwkunde van de Technische Universiteit Eindhoven en de Vereniging van HoutConstructeurs en is mede mogelijk gemaakt door een financiële ondersteuning van onderstaande bedrijven en organisaties.

Centrum Hout en Koninklijke Vereniging van Nederlandse Houtondernemingen.

Centrum Hout

VVNH